top of page

Eşref & Vanessa Anadolu Yakası Programları


Merhabalar sevgili Tango dostlarımız.

Sevgili eğitmenlerimiz Eşref Tekinalp ve  Vanessa Gauch'un 2019-2020 sezonu Anadolu Yakası programları belli oldu. 20 yıllık tecrübelerini her geçen yıl daha da geliştirerek sizlere aktarmaya devam ediyorlar. Yine her Salı Kızıltoprak şubemiz OTRA'da sizlerle buluşmaya devam edecekler.  

20:00 - 21:00   TANGO SALON (orta/ileri)

Kontenjan : 12 Çift

Yenilenen müfredat ile konforlu, müzikal ve zengin bir sosyal dans için gerekli tüm ipuçları, vücut hazırlıkları, temel teknikler. Daha detaylı ve daha teknik yaklaşım. Partner zorunluluğu olmamak ile birlikte daha çok verim almak için partnerli katılımı önermekteyiz.

Önkayıt: 0545 584 89 09 

21:00 - 22:15 SEMINER

Kontenjan: 12 Çift

Bu sezon 21:00seansımızda değişen konuları içeren seminerler hazırlayacağız. Her bir tema da detaylı çalışıp aklınızda kalan tüm soruları gidermeye çalışacağız. Diğer gruplarınızdan bağımsız katılabileceğiniz seminerlerimizin konularını anonslarımız ile sizlerle paylaşacağız.

ilk seminerimiz 

TEMELLER serisi Tango hayatınızdaki bir çok ana konuya temelden doğru bir bakış açısıyla gelişim sağlamanız için önemli çalışmalar içeriyor. Tüm seviyelerden dansçılara hitap eden seminer serimizin ilki SERBEST BACAK kullanımı ile ilgili 4 haftalık bir çalışmayı içeriyor. Erkek ve Kadın dansçılar için lapis, boleo ve bir çok süslemeyi gerçekleştirmek için gerekli teknik alt yapı, konfor, zamanlama, denge detayları, gerekli kas gruplarının aktivasyonu gibi konuları araştıracağız. 

 Derslerimiz 

1 - 8 -15 -22 Ekim tarihlerinde olacak.

Önkayıt :  0545 584 89 09

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page