top of page

Tangonun Kralları İstanbul'da


Okulumuz her yıl Mart ayının başında Dünyanın en büyük Tango festivallerinden biri olan tanGO TO istanbul'u düzenlemektedir. Bu yıl yine Dünyanın en iyi orkestra ve dansçıları İstanbul'da olacak. Festival kapsamında davetlimiz Efsanevi orkestra Los Reyes Del Tango 7 Mart Perşembe günü muhteşem bir konser ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

“TANGO’NUN KRALLARI” İSTANBUL’DA

Tutkunun ve aşkın simgesi Tango; dünyaca ünlü Arjantinli orkestra “Los Reyes del Tango”nun (Türkçesi Tango’nun Kralları) tek konserlik özel gösterisiyle İstanbul’da hayat bulacak. Efsanevi Tango müzisyenleriyle dans performanslarının buluşacağı etkinlik, 7 Mart Perşembe günü Fulya Sanat Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek.

Tango müziğinin yaşayan en iyi icracılarından kabul edilen “Los Reyes del Tango” Orkestrası; Arjantin topraklarından doğan bu eşsiz müziğin en ünlü temsilcileri arasında gösteriliyor.

Yaşları 72 ile 84 arasında değişen 8 müzisyenden oluşan Orkestra; Arjantin’in ve Tango müziğin efsanesi Juan D’Arienzo’nun eşsiz stilini takip ediyor.

İtalya, İspanya, Portekiz, Avustralya, İsviçre, Ekvator, Kolombiya gibi ülkelerde başarılı performanslar sergileyerek ayakta alkışlanan “Los Reyes del Tango”; 1999 yılından bu yana, dünyanın en ünlü tango müzik festivali olan Uluslararası Arjantin Tango Kongresi’nde (Buenos Aires) sahne alıyor. Seyirci tarafından en saygı duyulan orkestralardan biri haline gelen; “Los Reyes del Tango”, festivale katılan tüm ünlü gazetelerden ve müzik eleştirmenlerinden tam not alıyor.

7 Mart’ta Fulya Sanat Gösteri Merkezi’nde İstanbullu sanatseverlerle buluşacak Orkestra’ya Tango dansının en yetenekli isimleri de performanslarıyla eşlik edecek.

Tarih: 7 Mart 2019 Perşembe

Saat: 21:00-22:30

Yer: Fulya Sanat Gösteri Merkezi / Beşiktaş-İstanbul

Biletler: 90/120/150 TL

MOBILET https://www.mobilet.com/event/tangonun-krallari-3404-95a0

ve Tüm istanbulTANGO şubleri Taksim, Mecidiyeköy, Bakırköy ve Kızıltoprak'ta

Organizasyon: İstanbulTANGO Okulu

ORKESTRA’NIN İZİNİ SÜRDÜĞÜ MUHTEŞEM BESTECİ:

JUAN D’ARIENZO

“Ritmin Kralı” olarak anılan Juan D’Arienzo; imza attığı yüzlerce unutulmaz eser ve özel stili ile dünyanın en büyük tango bestecilerinden biri kabul ediliyor. Zengin ve akılda kalıcı ritimleri, özellikle yaylı çalgılardaki muhteşem yorumu ile müziğini benzersiz kılan D’Arienzo; halen Milonga’larda en çok çalınan, Tango konserlerinde severek icra edilen bestecilerin başında geliyor.

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page